Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 29 septembrie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Dinamo a fost învinsă pe teren propriu de UTA

Victorioasă la Mediaș, în urmă cu o săptămână, FC Dinamo n-a izbutit „să lege” două succese la rând în această ediție de campionat. Formația bucureșteană s-a înclinat (0-1), pe teren propriu, în meciul cu UTA, contând pentru a 5-a etapă a ediției 2020/2021 a Ligii 1. 

Unicul gol a fost înscris de Ioan Hora, care a transformat un penalty, în minutul 42, acordat după un fault al lui Puljic asupra lui Ursu.

La finalul confruntării, Cosmin Contra a declarat pentru Digi Sport: „Dacă nu tratezi fotbalul cu seriozitate, când permiţi unele lucruri unei echipe ca UTA, primeşti o palmă. Am crezut că intrăm pe teren şi vom defila cu UTA. Se pare că sunt singurul vinovat. Nu am ajuns la jucători, deşi le-am atras atenţia. (...) Jucătorii s-au relaxat. Au crezut că după o victorie intrăm pe teren şi câştigăm cu tricoul pus pe noi", a declarat Contra, care a anunțat că se vor lua măsuri.

De partea cealaltă, Laszlo Balint și-a felicitat jucătorii pentru victoria obținută,prima din această ediție de campionat: „Ştiam calitatea jucătorilor de la Dinamo. Avem jucători cu anumite probleme. Nu au jucat teatru şi nu s-au simulat. Mă bucur, pentru băieţi, pentru moralul nostru şi pentru atmosfera care va fi de acum".

Au evoluat formațiile: 

FC Dinamo: Mejias - Gonzalez, Puljic, Grigore, Lopez Blanco - Sorescu (Fabbrini, 54), Răuţă (Măgureanu, 75), Gol, Camara, Borcea (Borja Valle, 30)- Nemec. 

Antrenor: Cosmin Contra.

UTA Arad: Iacob - Tomozei, Erico da Silva, Benga, Roumpoulaku - Miculescu (Ursu, 23), Neluţ Roşu (Melinte, 77), Albu, Denis Rusu - Hora (Klapan, 68), Buhăcianu (Rus,  78).

Antrenor: Laszlo Balint.

Cartonaşe galbene: Nemec (min. 29), Borja (min. 36), Grigore (min. 51), Gol (min. 63), respectiv Roumpoulaku (min. 44), Iacob (min. 90+2), Melinte (min. 90+7)

Arbitru de centru: Sebastian Colţescu

Arbitri asistenți: Radu Ghinguleac şi Valentin Dumitru.

Arbitru de rezervă: Cătălin Buşi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...