Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 28 septembrie 2020

HANDBAL / ROMÂNIA: Şapte cazuri de infectare cu noul coronavirus la echipa masculină CS Minaur Baia Mare

CS Minaur Baia Mare a anunţat că se confruntă cu şapte cazuri de infectare cu noul coronavirus la echipa masculină  de handbal. Aceasta este implicată în turneele din ediția 2020/2021 a Ligii Națională. 

În comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului se precizează: „Oricâte măsuri s-au luat și oricâtă grijă am avut, iată că și echipa masculină a CS Minaur se confruntă cu problemele legate de noul coronavirus. Primul caz a fost depistat încă din ziua de 23 septembrie, cu simptome apăture încă de duminică, 20 septembrie. în urma confirmării faptului că sportivul Călin Căbuț a fost pozitiv la două teste consecutive, în data de 25 septembrie toată echipa a fost supusă unei noi testări. Din păcate, rezultatele au confirmat ca pozitivi încă șase sportivi de la clubul nostru: Robert Nagy, Albert Cristescu, Andrei Buzle, Milan Kotrc, Mihai Dobra și Paul Oargă.

Jucătorii și antrenorii echipei noastre au fost liberi după turneul de la Sf. Gheorghe, iar Călin Căbuț n-a participat la reunirea lotului din 23 septembrie. Ultimul meci al echipei noastre la turneul de la Sf. Gheorghe a fost în data de 17 septembrie, împotriva echipei CSM Bacău, care a raportat mai multe cazuri de Covid-19.

Călin Căbuț n-a mai avut din acea zi contact cu echipa, exceptându-i pe Milan Kotrc și Robert Nagy, dar nici aceștia nu și-au reluat pregătirile. Albert Cristescu a fost coleg de cameră la Sf. Gheorghe cu Călin Căbuț, dar ei n-au mai avut niciun contact direct după revenirea acasă.

Mâine, 29 septembrie, se va efectua o nouă testare a jucătorilor și staff-ului de la Minaur. Precizăm că în perioada 4-10 octombrie este programat al doilea turneu, tot la Sf. Gheorghe”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...