Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 27 septembrie 2020

TENIS: Simona Halep a iniţiat o strângere de fonduri pentru transformarea unui autobuz vechi într-un afterschool

Aflată la Paris, acolo unde va debuta astăzi (duminică, 27 septembrie), în ediția 2020  a turneului de la Roland Garros, Simona Halep a anunțat că a iniţiat, cu ocazia zilei sale de naştere, o strângere de fonduri pe Facebook.

Campioana împlinește 29 de ani. Și a făcut următorul anunț  pe rețelele sociale: „Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi într-un afterschool pentru toţi copiii din sat. Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită”.

În absența liderului mondial Ashleigh Barty (Australia), Simona Halep a fost desemnată favorită cu numărul 1. Românca se află în partea superioară a tabloului. În primul tur, ea va juca împotriva sportivei spaniole Sara Sorribes Tormo, aflată pe locul 70 WTA. Meciul Simonei este al doilea de pe noua arenă „Philippe Chatrier”, după meciul Jannik Sinner - David Goffin, care începe la ora 12.00. Halep şi Sorribes Tormo nu s-au mai întâlnit până în prezent. 

Tot astăzi, Irina Begu (72 WTA) o va înfrunta pe elveţianca Jil Teichmann (54 WTA). Partida este a treia de pe terenul 11, după un meci de simplu feminin şi unul de simplu masculin. Câştigătoarea dintre Begu şi Teichmann va evolua în turul al doilea cu învingătoarea dintre Halep şi Sorribes Tormo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...