Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 28 septembrie 2020

TENIS / ROMÂNIA: Sebastian Gima și Ioana Roșca sunt noii campioni naționali

Organizate de Federația Română de Tenis (FRT), pe terenurile de le Centrul Național de Tenis din București, Campionatele Naționale Individuale de vară seniori au ajuns la final. Titlurile au fost câștigate de Sebastian Gima (TC Bright Constanța) și Ioana Roșca (CSM Craiova).

În prima finală a zilei, Sebastian Gima (TC Bright Constanța) s-a impus cu 7-6/5, 6-4 în fața lui Ștefan Paloși (CSA Steaua București). Apoi, în disputa fetelor, Ioana Roșca (CSM Craiova) a câștigat cu 4-6, 6-2, 6-2 confruntarea cu Irina Fetecău (CS Dinamo București). Disputa a durat mai bine de două ore.

În acest timp, pe terenul cu numărul 7 s-au disputate cele două meciuri pentru medaliile de bronz. Radu Mihai Papoe (CS Dinamo București) a câștigat cu 5-7, 6-4, 7-6/4 în fața lui Călin Manda (CS Universitar Pitești), iar Andreea Prisăcariu (CS Dinamo București)  s-a impus cu 6-1, 6-0, în întâlnirea cu Silvia Maria Costache (CS Dinamo București). 

FRT a precizat că directorii de turneu ai ediției din acest an au fost antrenorii federali Andrei Mlendea și Gabi Moraru, iar echipa de arbitri a fost formată din Mihai Dumitrescu, Vlad Dominteanu, Iulia Ciurea, Toader Corina, Robert Ilie, Mircea Constantin și Andrei Bardan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...