Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 30 septembrie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Darius Olaru a fost suspendat trei meciuri de către Comisia de Disciplină a FRF

Eliminat în meciul pe care echipa sa, FCSB, l-a pierdut (2-5),  duminica trecută,  la Iași, cu Politehnica, Darius Olaru (22 de ani) a fost suspendat trei meciuri de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF). Incidentul s-a petrecut în etapa a cincea a Ligii 1.

Sancțiunea a fost comunicată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal din România, lpf.ro: „În baza art. 65.a din RD se sancţionează jucătorul Olaru Darius cu suspendare pentru 3 etape şi se penalizează cu suma de 5.500 lei".

Născut la Mediaș, în 3 martie 1998, Olaru a evoluat la CSȘ Mediaș și Gaz Metan Mediaș. El a fost eliminat după un fault făcut de el asupra lui De Iriondo, în minutul 79. Ulterior, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a afirmat că la meci arbitrul Horaţiu Feşnic a fost înjurat de mijlocaş, iar centralul i-a spus jucătorului după ce l-a eliminat: "Dă-i drumul de aici, nesimţitule!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...