Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 2 octombrie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: CSA Steaua are nouă jucători şi un membru al staff-ului testaţi pozitiv cu COVID-19

CSA Steaua a anunţat, astăzi (vineri, 2 octombrie), că în urma testelor făcute înaintea meciului cu Dinamo 2, din etapa a patra a Ligii a 3-a, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19 zece membri ai formației de fotbal.

În comunicatul CSA Steaua se arată: „Clubul nostru a anunţat organizatorul competiţiei despre cazurile de Covid-19 apărute în rândul echipei de fotbal. Conform adresei nr. R-25294/01.10.2020, Direcţia de Sănătate Publică şi-a dat acordul pentru ca partida de astăzi să se desfăşoare conform programului competiţional al Federaţiei Române de Fotbal”.

Gruparea bucureșteană a precizat că nouă dintre cei zece sunt fotbaliști, iar unul e membru al staff-ului tehnic. Toate persoanele infectate au fost izolate. Steaua va alinia următorul 11 de start: 12. Bălbărău – 55. Wallace, 5. Bactăr, 18. Călințaru, 13. Ilie – 15. Bărbulescu, 10. Enceanu – 7. Rădan, 47. Nicolae, 90. Zaharia - 11. Antohi. 

În ciuda acestor probleme, Steaua va juca astăzi, de la ora 15.00, cu Dinamo Bucureşti 2, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare din București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...