Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 2 octombrie 2020

FOTBAL / FRANȚA: Hiroki Sakai spune că Neymar Jr nu i-a adresat o insultă rasistă

Fundaș lateral la Olympique de Marseille, Hiroki Sakai a comentat, pe contul său de Instagram, pe tema nesancționării jucătorilor Alvaro Gonzalez și Neymar Jr. Potrivit lequipe.fr, niponul l-a disculpat pe brazilian.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Sakai a scris: „Nimeni nu mi-a spus ceva discriminatoriu”. Acesta a postat și o fotografie cu tricoul său de joc pe stadionul „Parc des Princes”, înaintea meciului Paris Saint-Germain - Olympique de Marseille (0-1), din 13 septembrie. Japonezul s-a arătat satisfăcut de faptul că Gonzalez și Neymar Jr n-au fost sancționați de Comisia de Disciplină a Ligii Fotbalului Profesionist din Franța. 

După confruntarea marcată de incidente în prelungiri, brazilianul l-a acuzat pe iberic că i-a adresat cuvinte cu tentă rasistă. Apoi, au apărut învinuiri că și Neymar Jr l-ar fi insultat pe japonezul Hiroki Sakai. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...