Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 2 octombrie 2020

ATLETISM: Maratonul de la Atena a fost anulat din cauza pandemiei

Federaţia Greacă de Atletism (SEGAS) a anunțat că Maratonul de la Atena, programat în 8 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19. Respectiva cursă se înscrie astfel pe o listă extrem de mare a altor maratoane care și-au anulat ediția 2020.

Forul de la Atena şi-a motivat decizia de anulare a competiţiei prin faptul că este imposibilă „garantarea siguranţei absolute cu privire la sănătatea concurenţilor”. De asemenea, SEGAS a precizat că a făcut „toate eforturile posibile” pentru a salva maratonul, la discuţiile purtate cu autorităţile sanitare,

Acest anunţ survine după ce, la 3 septembrie, a fost anulat şi semimaratonul de la Atena, care era programat iniţial în 22 martie şi fusese reprogramat la 20 septembrie.

În acest an, printre cursele de maraton menținute se numără cea a Londrei, programat în acest weekend, și aceea de la București, din 14 octombrie. 

Până la ora acestei postări, în Grecia s-au raportat 18.886 cazuri de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 393 au decedat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...