Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 2 octombrie 2020

FORMULA 1: 13.000 de fani vor asista zilnic la Emilia Romagna Grand Prix

Organizatorii Emilia Romagna Grand Prix, a 13-a etapă din ediția 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1, au anunțat că circa 13.000 de spectatori vor putea asista, zilnic, la antrenamente, calificări și cursa propriu-zisă. Întrecerea se va desfăşura între 31 octombrie și 1 noiembrie.

Într-un comunicat al organizatorilor s-a specificat: „Datorită protocolului strict şi meticulos anti-COVID-19 prezentat autorităţilor din Emilia-Romagna, a fost posibil să obţinem o prezenţă semnificativă a publicului, peste 13.000 de oameni pentru fiecare zi a competiţiei”. În acest sens, biletele au fost puse în vânzare de o săptămână şi locurile din unele sectoare sunt deja ocupate.

Pe circuitul de la Imola nu s-a mai desfășurat o cursă de Formula 1 din 2006. Aceasta va fi a treia din Italia, anul acesta,  după Marele Premiu al Italiei (Monza, 6 septembrie) şi Grand Prix-ul Toscanei (circuitul Mugello, 13 septembrie).

Primele opt curse ale sezonului de F1 s-au desfăşurat fără spectatori. Luna trecută, la Grand Prix-ul Toscanei, s-a permis prezenţa a aproximativ 2.800 de spectatori pe zi la circuitul Mugello. În weekend-ul trecut, la Marele Premiu al Rusiei, au fost prezenţi la circuitul de la Soci aproximativ 30.000 de spectatori în fiecare zi.

În condițiile în care startul în ediția 2020 a CM de Formula 1 s-a dat abia în iulie, până în prezent s-au desfășurat şase etape:

5 iulie - Austria (Spielberg)

12 iulie - Austria (Spielberg)

19 iulie - Ungaria (Budapesta)

2 august - Marea Britanie (Silverstone)

9 august - Marea Britanie (Silverstone)

16 august - Spania (Barcelona)

30 august - Belgia (Spa Francorchamps)

6 septembrie - Italia (Monza)

13 septembrie - Toscana (Mugello)

27 septembrie - Rusia (Soci)

Următoarele etape:

11 octombrie - Germania (Nurburgring)

25 octombrie - Portugalia (Portimao)

1 noiembrie - Italia (Imola)

15 noiembrie - Turcia (Istanbul)

29 noiembrie - Bahrain (Sakhir)

6 decembrie - Bahrain (Sakhir)

13 decembrie - Abu Dhabi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...