Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 18 octombrie 2020

FOTBAL / ITALIA: Zlatan Ibrahimovic a reușit o „dublă” cu care AC Milan s-a impus în fața lui Inter

Campionatul de fotbal al Italiei rămâne unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Iar disputa din weekend, dintre cele mai valoroase echipe din Milano, o dovedește cu prisosință.

Cu o vivacitate extraordinară pentru cei 39 de ani ai săi, Zlatan Ibrahimovic a izbtit „o dublă” cu care formația sa și a lui Ciprian Tătărușanu, rămas pe bancă, rămâne singura cu maximum de puncte (12) după patru etape. Revenit pe teren după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19, suedezul a transformat, în doi timpi, penalty-ul pe care l-a scos tot el  în minutul 13. Apoi, a înscris cu latul la centrarea impecabilă a lui Rafael Leao (min. 16). Inter a redus din diferență prin Romelu Lukaku (min. 29), belgianul irosind ocazia de a egala în prelungirile disputei care a avut loc fără spectatori, pe stadionul „San Siro” din Milano.

AC Milan a profitat de eșecul sever (1-4) suferit de Atalanta la Napoli și s-a instalat pe primul loc în Serie A, având un avans de 4 puncte față de Juventus, care, lipsită fiind de Cristiano Ronaldo, n-a scos decât un egal (1-1) cu nou-promovata Crotone. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...