Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 19 decembrie 2021

TENIS / ATP: Rafael Nadal a pierdut la reîntoarcerea sa pe teren

La cinci luni după ultimul meci pe care l-a disputat în circuitul ATP, la Washington, Rafael Nadal și-a făcut revenirea pe teren. Participant la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, jucătorul iberic a înregistrat, însă, două eșecuri. 

Mai întâi, fostul lider mondial s-a înclinat în fața scoțianului Andy Murray (3-6, 5-7). Apoi, după 24 de ore, a pierdut și cu Denis Shapovalov (6-7, 6-3, 10-6). ”Voi merge în Australia să fac mai bine. Dar, o spun cu sinceritate, nu pot garanta nimic. Voi vorbi cu echipa mea. Trebuie să văd cum corpul meu reacționează după aceste meciuri. Apoi voi lua o decizie. Am nevoie de timp. Situația e dificilă. Am putut participa la aceste meciuri. Lucrul acesta e pozitiv”, a declarat Nadal. 

Fostul lider mondial n-a putut preciza dacă va juca la turneul de grand slam de la Melbourne ce e programat să înceapă în 17 ianuarie. De la această întrecere va lipsi, cu siguranță, Jennifer Brady, finalista ultimei ediții fiind accidentată. 

Rusul Andrei Rublev a câştigat întrecerea din Emiratele Arabe Unite. Acesta l-a învins cu 6-4, 7-6/2, pe britanicul Andy Murray, în finala Mubadala World Tennis Championship. Rublev s-a declarat încântat de turneu şi de faptul că a jucat cu Murray. “Este o plăcere imensă să fiu pe acelaşi teren cu Andy. Este un jucător special. O legendă adevărată”.

Întrebat dacă va reveni la Abu Dhabi pentru a-şi apăra trofeul, el a răspuns: “Dacă ne invitaţi pe mine şi pe Andy, ne-ar face mare plăcere să revenim”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...