Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 17 decembrie 2021

NATAȚIE / CM 2021 (BAZIN SCURT): David Popovici a ocupat locul 14 în ultimul său concurs din acest an

Revelație a înotului mondial în 2021, David Popovici (17 ani) s-a clasat pe locul 14 în proba de 200 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de nataţie în bazin scurt de la Abu Dhabi. Dinamovistul a fost cronometrat în 1:43,62. 

CS Dinamo a subliniat faptul că David Popovici a avut un an extrem de solicitant, cu trei vârfuri de formă: Campionatul European de juniori (3 medalii de aur, una de argint şi două recorduri mondiale), Jocurile Olimpice de la Tokio (locul 4 la 200 m liber) şi Campionatul European de la Kazan (bazin de 25 de metri), unde a cucerit medalia de aur la 200 m liber. ”Felicitări, David pentru tot ce ai realizat în 2021! Felicitări și echipei tale, în frunte cu antrenorul Adrian Rădulescu! Te așteptăm cu forțe proaspete în 2022! Suntem mândri că faci parte din Familia Sportului Dinamovist!”, s-a precizat în postarea de pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...