Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 20 decembrie 2021

HANDBAL / CM 2021 (FEMININ): Carmen Martin a fost inclusă în echipa turneului final

Componentă a echipei feminine de handbal CSM București, Carmen Martin Berenguer (33 de ani) a fost inclusă de organizatorii Campionatului Mondial 2021 în formația tip. Ea evoluează pe extrema dreaptă și a atins faza semifinalelor cu echipa Spaniei.

Carmen Martin are deja un palmares impresionant în competițiile interțări. Ea a fost finalistă la Euro 2008 și 2014, respectiv medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice Londra 2012 și la Campionatul Mondial din 2011.

Iată care sunt celelalte handbaliste incluse în echipa-tip a CM 2021:

Portar: Sandra Toft (Danemarca / Brest - Franța)

Extremă stânga: Coralie Lassource (Franța / Brest)

Inter stânga: Henny Reistad (Norvegia / Team Esbjerg - Danemarca)

Centru: Grâce Zaadi (Franța / Metz - Franța)

Inter dreapta: Nora Mork (Norvegia / Vipers Kristiansand - Norvegia)

Pivot: Pauletta Foppa (Franța / Brest)

Cele mai eficiente jucătoare participante la CM din Spania au fost, desigur, cele care au jucat și cele mai multe meciuri. Pe locul 1, cu 71 de goluri, o găsim pe suedeza Nathalie Hagman, iar pe 2 pe Alexandrina Cabral Barbosa (Spania), cu 44 de reușite. Locul 3 este împărțit de Nora Mork (Norvegia), Irina Alexandrova (Kazahstan), Elke Josselinne Karsten (Argentina) și Prticia Kovacs (Austria), fiecare izbutind câte 43 de goluri. Doar că norvegianca a reușit atâtea în 9 partide, în timp ce celalalte trei au făcut-o în câte 6 meciuri. Cu 34 de goluri marcate, Cristina Laslo este pe locul 21, aceasta fiind și cea mai bună clasare a unei românce în ierarhia marcatoarelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...