Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 17 ianuarie 2022

TENIS: Novak Djokovic va avea interdicție să intre în Autralia în următorii trei ani

Ministru al Afacerilor Interne din Australia, Karen Andrew a declarat că Novak Djokovic nu va putea intra în țara continent în următorii trei ani. Informația a fost difuzată de lequipe.fr, care citează Daily Mail.

Demnitarul australian a declarat într-o emisiune televizată: "Viza de intrare a fost anulată de ministrul Imigraţiei, Hawke. Acea anulare a fost confirmată de către Curtea Federală. Astfel că, în consecinţă, i se va interzice intrarea în ţară timp de trei ani". Cu toate acestea, ministrul a precizat că Djokovic ar putea primi persmisiuna de a reintra în viitor în Australia cu motive convingătoare, "care ar putea fi analizate, însă totul este ipotetic în acest moment".

Că există o „portiță de scăpare” în cazul jucătorului sârb a lăsat să se înțeleagă și șeful executivului de la Canverra. Ăremierul Scott Morrisona a declarat că, în ciuda interdicţiei de trei ani, ar putea exista o posibilitate ca liderul ATP să se întoarcă în Australia în această perioadă, dar "acest lucru va fi luat în considerare la momentul respectiv”.

Dacă interdicţia va fi fermă, jucătorul sârb de 34 de ani riscă să nu mai joace vreodată la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de nouă ori. Acesta a părăsit Australia, duminică, 16 ianuarie, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai. S-a luat această decizie după ce apelul său la anularea vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...