Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 19 ianuarie 2022

FOTBAL: CFR Cluj l-a transferat pe Cristian Neguţ și a renunțat la Alex Pașcanu

CFR Cluj pregătește meciul cu FCSB, de duminică, 23 ianuarie, unul considerat de antrenorul Dan Petrescu drept foarte important în lupta pentru titlul național. Până atunci, campioana en titre a anunţat, pe Facebook, că l-a transferat pe Cristian Neguţ (26 de ani), de la Chindia Târgovişte.

CFR Cluj a salutat venirea mijlocașului: "Bine ai venit, Cristian Neguţ! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că începând de astăzi Cristian Neguţ, fostul jucător al Chindiei Târgovişte, este noul fotbalist al CFR-ului! Îi urăm bun venit la CFR Cluj şi cât mai multe realizări în tricoul “alb-vişiniu”!".

De asemenea, Chindia a anunţat transferul lui Neguţ: "Începând de astăzi, pentru o perioadă de cinci luni, Daniel Neguţ este jucătorul campioanei României, CFR Cluj. AFC Chindia Târgovişte îi mulţumeşte pentru aportul adus la rezultatele pozitive din sezoanele în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru. Îi dorim mult succes şi evoluţii cât mai bune la noua sa echipă!".

Născut în 9 decembrie 1995, Cristian Neguț a evoluat la Chindia Târgoviște din ediția 2015/2016. El a disputat 116 meciuri de campionat, în primele două ligi, marcând 41 de goluri.

Pe de altă parte, CFR Cluj a anunţat transferul definitiv al fundaşului Alexandru Paşcanu (23 de ani) la echipa Ponferradina, din a doua ligă spaniolă. "Îi dorim pe această cale multă baftă mai departe în carieră!", a fost anunţul celor de la CFR Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...