Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 11 octombrie 2022

RUGBY / CUPA ROMÂNIEI 2022: SCM USV Timişoara s-a calificat fără joc în semifinale

Deținătoare a trofeului, SCM USV Timişoara s-a calificat fără joc în semifinalele ediției 2022 a Cupei României la rugby. Formația bănățeană a profitat de faptul că echipa CSU Alba Iulia, adversara din sferturile de finală, a comuncat Federaţiei Română de Rugby că este în imposibilitatea de a disputa meciul.

Partida era programată vineri, 14 octombrie, la Alba Iulia. În aceeași zi urmează să se desfășoare celelalte meciuri din sferturile de finală, după cum urmează:

CS Dinamo – RC Bârlad

CSM Știința Baia Mare – RC Gura Humorului

CSA Steaua – CS „U” Cluj

Formaţia din Alba Iulia nu s-a prezentat nici la meciul de la Petroşani, cu Ştiinţa, programat în weekend-ul trecut, în Play-Out-ul ediției 2022 a Ligii Naţionale.

SCM Timişoara a câştigat partida la „masa verde” (5-0) şi va juca pe teren propriu în semifinala programată miercuri 26 octombrie, cu învingătoarea din meciul Dinamo - RC Bârlad.

SCM Timişoara este deţinătoarea Cupei României, trofeu câştigat în urmă cu şase luni, după o finală amânată din 2021. Formația bănățeană a mai câștigat trofeul în 2011, 2014, 2015, 2016. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...