Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 21 mai 2021

TENIS / WTA: Accidentată serios la Roma, Simona Halep nu va evolua la Roland Garros

Previziunile s-au confirmat. Accidentată în timpul meciului cu Angelique Kerber (6-1, 3-3), de la Roma, Simona Halep (locul 3 WTA) nu va evolua la turneul de la Roland Garros (30 mai - 13 iunie), potrivit oktennis.it. Constănțeanca a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, iar perioada de refacere e între patru și opt săptămâni în astfel de cazuri.

La turneului partizian, locul Simonei pe tabloul principal va fi luat de jucătoarea italiană Jasmine Paolini (91 WTA). Halep a câştigat French Open în 2018 şi a mai disputat două finale, în 2014 şi 2017.

După ce a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, în 12 mai, la revenirea în România, Halep a declarat că şasele de ajuca la French Open sunt foarte mici şi că  obiectivul ei este să fie aptă pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc din 23 iulie. Este totuşi posibil ca Simona să se refacă înaintea turneului de la Wimbledon (28 iunie-11 iulie), competiţie pe care a câştigat-o în 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...