Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 24 mai 2021

HANDBAL / ROMÂNIA: Jelena Grubisic continuă cu CSM Bucureşti

Clubului Sportiv Municipal Bucureşti a anunţat, astăzi (luni, 24 mai), că portarul Jelena Grubisic şi-a prelungit cu un an contractul. Inițial, sportiva intenționa să se retragă din activitate. CSMB a anunțat la începutul anului transferul portarilor Tess Wester (28 de ani), campioană mondială cu Olanda, și Marie Skurtveit Davidsen (Norvegia / 27 de ani). 

Născută în 20 ianuarie 1987, la Zagreb (Croația), Jelena Grubisic a început handbalul de performanţă la formația locală RK Lokomotiva, unde a evoluat până în anul 2009, când a plecat la Krim Ljubljana. După cinci campionate petrecute la gruparea slovenă, ea a semnat cu formaţia maghiară Gyor Audi ETO KC, unde a jucat un an. În 2015, Jelena Grubisic a venit la CSM Bucureşti şi a făcut parte din echipa care, un an mai apoi, a reușit să cucerească EHF Champions League. În tricoul echipei CSM Bucureşti, jucătoarea croată a mai câștigat patru titluri de campioană, tot atâtea cupe ale României și de trei ori Supercupa. 

Coordonator al compartimentului handbal de la CSM Bucureşti, Remus Drăgănescu a declarat: „Suntem deosebit de bucuroşi şi de mulţumiţi de faptul că Jelena Grubisici va continua să joace pentru echipa noastră. Este o jucătoare cu experienţă extraordinară, este o jucătoare matură şi, în acelaşi timp, este un adevărat model pentru toată lumea”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...