Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 28 octombrie 2021

FOTBAL / SPANIA: FC Barcelona a pierdut un nou meci în LaLiga

Echipa FC Barcelona a înregistrat un nou eșec în prima ligă de fotbal din Spania. Catalanii au pierdut (0-1) la Madrid, pe terenul lui Rayo Vallecano, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 11 din LaLiga. În urma acestui eșec, Barca staționează pe locul 9 cu 15 puncte. 

Unicul gol a fost marcat de Falcao, în minutul 30. În minutul 72, FC Barcelona a ratat un penalty prin Depay, șutul său fiind apărat în doi timpi de portarul nord-macedonean Stole Dimitrievski. Acesta s-a accidentat la contactul cu jucătorul Barcelonei, fiind schimbat mai apoi. 

Pentru Barcelona acesta este cel de-al 3-lea eșec în ultimele cinci meciuri, respectiv al 4-lea în ultimele zece (are doar trei victorii în acestea). 

În aceeași etapă din LaLiga, FC Sevilla a remizat în deplasare, 1-1, cu Real Mallorca. Au marcat Sanchez (min. 22) pentru gazde, iar Lamela (min. 73) a punctat pentru Sevilla. În minutul 90+2, de la Mallorca a fost eliminat Jaume Costa. Alte rezultate Betis Sevilla – Valencia 4-1 şi Real Madrid – Osasuna (în curs de desfășurare). Meciurile Celta Vigo – Real Sociedad, Granada – Getafe şi Levante – Atletico Madrid se vor disputa joi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...