Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 octombrie 2021

FOTBAL / GERMANIA: Ministrul de interne l-a somat pe Joshua Kimmich să se vaccineze

Ministru de Interne în Germania, Horst Seehofer a avut o reacție publică la adresa lui Joshua Kimmich. Demnitarul i-a cerut mijlocașului de la Bayern Munchen să-și facă vaccin împotriva COVID-19.

Mesajul lui Horst Seehofer a sunat în felul următor: „Să reflectați încă o dată și să vă vaccinați!”. Iar ministrul a continuat în interviul acordat cotidianului „Bild”: „Dumneavoastră sunteți un model. Dacă va veți face vaccin și alte persoane vor face la fel”.

Potrivit lequipe.fr, internaționalul german de fotbal a stârnit o adevărată polemică după ce s-a aflat că nu este vaccinat împotriva noului coronavirus. ”Nu este fiindcă mă opun vaccinării”, a declarat Kimmich pentru a explica hotărârea sa. Acesta a invocat „motive personale” și și-a exprimat îndoiala asupra efectelor pe termen lung ale vaccinării.  

S-a subliniat că fotbalistul în vârstă de 26 de ani face parte dintr-o minoritate. Mai exact, numai 6% dintre jucătorii de fotbal din Germania nu s-au vaccinat. Altfel, 66,4% din populația de 83 de milioane din Germania și-a administrat vaccinul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...