Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 20 octombrie 2021

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Wanda Nara s-a despărțit de Icardi

Argentinianul a postat un mesaj după victoria (3-2) celor de la PSG cu Leipzig. Meciurile de marți noaptea din etapa a treia a Ligii Campionilor au fost spectaculoase. 

La Paris, vicecampioana Franței a revenit în forță după ce nemții aveau 2-1. Iar eroul gazdelor a fost Lionel Messi, care a izbutit „o dublă” (min. 67 și 74, din penalty). Autor al unui gol înscris în minutul 9, Kylian Mbappe a ratat un penalty în prelungiri (min. 90+4). Absent de la meci, Mauro Icardi i-a transmis un mesaj soției sale, Wanda Nara, care a plecat de la Paris cu copiii, reproşându-i soţului ei o presupusă aventură: "Mulţumesc iubirea mea că ai mereu încredere în această familie frumoasă. Mulţumesc că eşti motorul vieţii noastre. Te iubesc. Este atât de dureros să-i răneşti pe cei pe care îi iubeşti. Singura cale de vindecare este să primeşti iertarea celor pe care i-ai rănit", a scris Icardi pe Instagram, la miezul nopții de marți spre miercuri.

Prezentatoare de televiziune, manechin și agent de jucători de fotbal, Wanda Nara (34 de ani) a fost căsătorită cu Maxi Lopez, fotbalist la Torino, în perioada 2008-2013, însă cei doi au divorţat după ce jucătorul a acuzat-o că îl înşeală cu Mauro Icardi. În 2017, Diego Maradona a reacționat pe această temă: "Icardi este un trădător. Nu te poţi duce în casa unui prieten, la masă, iar apoi să-i furi soţia. O fi mare jucător, nu zic nu, dar ce i-a făcut lui Maxi Lopez este trădare, iar asta se plăteşte şi în fotbal şi în viaţă. Ştiu că e căpitan la Inter şi dă goluri, dar nu e Batistuta. Batistuta era de zece ori mai bun ca el".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...