Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 4 octombrie 2021

FOTBAL: Caz de COVID-19 la naționala mică. Un membru al staff-ului medical a fost testat pozitiv cu coronavirus

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunţat, luni seară, că un membru al staff-ului medical al echipei under 21 a României a fost testat pozitiv cu coronavirus în cantonamentul de la Buftea. Persoana respectivă este vaccinată, nu are simptomatologie şi a fost negativă în ultimele 10 zile la două testări RT-PCR şi una cu test antigen.

În comunicatul postat pe site-ul oficial se menționează: “Deşi cu rezultate negative la toate testările efectuate anterior intrării în cantonament, un membru al staff-ului medical, kinetoterapeut, a fost depistat pozitiv la testarea COVID RT-PCR efectuată azi dimineaţă şi a părăsit cantonamentul în această seară”.

S-a menționat, totodată, că toate aceste teste, precum şi cel de azi, au fost efectuate conform procedurii interne, nefiind solicitate pentru deplasarea în Spania. De asemenea, s-a subliniat că toţi ceilalţi jucătorii şi membri ai staff-ului au avut rezultat negativ în urma testării efectuate luni dimineaţă.

Echipa sub 21 de ani a României pregăteşte participarea la Euro 2023, competiţia U21 pe care țara noastră o va găzdui alături de Georgia. Ea va disputa două meciuri de verificare în cantonamentul de la Marbellla (Spania), cu Suedia U20, joi, 7 octombrie, și cu Mexic U21, sâmbătă, 9 octombrie. Ambele meciuri sunt programate la ora 21.00.

Mini-stagiul de pregătire se va desfăşura în perioada 5 – 10 octombrie. Cele două meciuri şi antrenamentele se vor desfăşura în baza sportivă Marbella Football Center.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...