Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 27 aprilie 2021

TENIS / WTA: Simona Halep o va înfrunta pe Sara Sorribes Tormo în primul tur la Madrid Open

Aflată pe locul 3 mondial, Simona Halep (29 de ani) va debuta la turneul de la Madrid în compania ibericei Sara Sorribes Tormo (locul 46 mondial). Cele două jucătoare s-au mai înfruntat o singură dată în circuitul WTA, anul trecut, la Roland Garros, victoria (6-4, 6-0) revenind româncei.

Dacă o va învinge pe Tormo, Halep va evolua în turul doi cu învingătoarea meciului dintre Magda Linette (Polonia) şi Saisai Zheng (China). Constănțeanca a câştigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 şi 2017

Cealaltă româncă de pe tabloul principal de la Madrid, Sorana Cîrstea (48 WTA) o va întâlni, în primul tur, pe americanca Jessica Pegula (33 WTA). 

În lupta pentru calificarea pe tabloul principal, Ana Bogdan (102 WTA) a acces, astăzi, în turul 2 după ce a învins-o (7-6/7, 7-5) pe sportiva cehă Katerina Siniakova (67 WTA). În faza următoare, ea o va înfrunta pe învingătoarea partidei dintre franţuzoaica Oceane Dodin şi japoneza Nao Hibino. Jaqueline Cristian (147 WTA), în schimb, a fost eliminată (6-1, 6-7/6, 0-6), în primul tur, de sportiva taiwaneză Su-Wei Hsieh (65 WTA). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...