Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 16 aprilie 2021

TENIS / CUPA „BILLIE JEAN KING”: Mihaela Buzărnescu a pierdut dramatic cu Martina Trevisian. România - Italia 0-2

Programat la Cluj, fără spectatori, în Play-Off-ul ediției 2021 a Grupei Mondiale a Cupei „Billie Jean King” (fostă FedCup), meciul dintre România și Italia a debutat prost pentru noi. În deschidere, Irina Bara (132 WTA) s-a înclinat (1-6, 4-6) în fața Elisabettei Cocciaretto (111 WTA). Apoi, Mihaela Buzărnescu (137 WTA) a pierdut (2-6, 6-2, 6-7/5), după trei ore și 7 minute, cu Martina Trevisan (99 WTA). 

După aceste dispute, căpitanul jucător al României, Monica Niculescu, a declarat că speră ca "tricolorele" să o scoată la capăt, sâmbătă, când mai au trei meciuri cu Italia: ”A fost o zi dificilă. Fetele şi-au dorit foarte mult. E 0-2, mai avem o şansă şi ne dorim ca mâine să o scoatem la capăt. Au fost şi probleme fizice, au contat. Am suferit amândouă, eu şi Miki. Am fost aproape, putea fi un meci pentru noi, putea fi 1-1, e greu să recuperăm. A fost un moment greu (când a plâns Buzărnescu la final - n.r.)”, a declarat Niculescu.

Mâine, la 14.00, sunt programate meciurile de simplu Bara - Trevisan și Buzărnescu - Cocciaretto, precum și cel de dublu dintre Monica Niculescu & Gabi Ruse și Jasmine Paolini & Giulia Gatto-Monticone. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...