Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 7 aprilie 2021

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Paris Saint-Germain își numără „răniții” înaintea disputei de la Munchen

Campioana Franței se prezintă la meciul cu Bayern cu probleme de lot. Aflată pe locul 2 în Ligue 1, la 3 puncte de liderul Lille, Paris Saint-Germain nu traversează o perioadă prea bună. Deunăzi, Florenzi a fost depistat pozitiv la COVID-19 şi nu va juca în meciul cu Bayern, din această seară. 

Fundaşul dreapta a fost plasat în izolare, în aceeași situație fiind și Marco Verratti. În plus, din lotul anunțat pentru manșa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor nu face parte nici Mauro Icardi, care este nerefăcut după o mai veche accidentare.

De partea cealaltă, Bayern Munchen și-a consolidat poziția de lider în Germania după victoria  (1-0) obținută în fața lui Leipzig, principala sa urmăritore.  Principal om de  atac în absența lui Robert Lewandowski, Eric Choupo-Moting a declarat mai apoi că așteaptă cu nerăbdare meciul cu PSG, fosta lui echipă: „Am petrecut numeroase momente frumoase la Paris. Mi-am făcut mulți buni prieteni acolo. Este un meci special și vreau să  câștig.  A ne califica este important”.

Acesta va fi cel de-al 10-lea meci dintre cele două  formații, cinci fiind câștigate de parizieni, iar nouă de bavarezi. În celălalt meci al zile, tot de la 22.00, Porto înfruntă pe Chelsea.

Liga Campionilor

sferturi de finală, tur

Astăzi (7 aprilie), ora 22.00

Bayern Munchen - Paris Saint-Germain

FC Porto - Chelsea Londra

Returul e programat în 13 aprilie

Ieri (6 aprilie)

City – Dortmund 2-1

Real – Liverpool 3-1

Returul se va disputa în 14 aprilie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...