Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 3 noiembrie 2020

FOTBAL / MAREA BRITANIE: Ryan Giggs, reţinut pentru violenţă conjugală

Fost jucător la Manchester United, actualmente selecţioner al Ţării Galilor, Ryan Giggs (46 de ani) a fost reţinut pentru violenţă conjugală. Acesta este învinuit că şi-ar fi agresat partenera de viaţă.

Potrivit presei britanice, incidentul s-a petrecut duminică seară, când Giggs a fost reţinut pentru că ar fi agresat-o pe iubita sa, Kate Greville. Poliţia din Manchester a anunţat că a fost chemată, la ora 22.05, de o femeie de aproximativ 30 de ani, care a fost uşor lovită, dar nu a avut nevoie de tratament. „Un bărbat de 46 de ani a fost arestat", a menţionat poliţia, fără a precizat și identitatea acestuia.

Giggs a fost eliberat pe cauţiune, iar Federaţia Galeză de Fotbal (FAW) a anunţat că este la "curent cu incidentul privindu-l pe antrenorul echipei reprezentative", subliniind însă că nu va face niciun comentariu pe această temă.

Născut la Cardiff, în 29 noiembrie 1973, Ryan Giggs a fost un jucător emblematic la Manchester United, pentru care a jucat între 1987 și 2014 nu mai puțin de 963 de meciuri în care a marcat 169 de goluri. Fost internațional galez, Giggs este selecţionerul acesteia din 2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...