Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 24 noiembrie 2020

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Mircea Lucescu spune că Barcelona se va apăra mai bine fără Leo Messi

Programat în această seară (ora 22.00), în Grupa G a Ligii Campionilor la fotbal, meciul dintre Dinamo Kiev și FC Barcelona se anunță extrem de interesant. Învinși (1-2) în tur, ucrainienii vizează victoria în condițiile în care catalanii nu se vor baza pe Lionel Messi și Frenkie de Jong, care n-au fost incluși în lot, Pique și Ansu Fati, accidentați.

Antrenor al echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a declarat la conferința de presă de dinaintea confruntării că FC Barcelona se va apăra probabil mai bine fără atacantul argentinian: „Bineînţeles că prezenţa lui Messi aduce un plus din punct de vedere tehnic, dar în absența lui Barcelona va juca probabil mai bine în apărare. Fiindcă toți jucătorii vor participa la faza defensivă”, a spus tehnicianul, care a adăugat că Dinamo Kiev va juca la victorie în meciul de diseară: „Bineînţeles că vrem să câştigăm, dar vom vedea două echipe cu filosofii, resurse şi idei diferite. Dinamo a lipsit ceva timp din Champions League şi aş vrea ca meciul următor să dea un impuls progresului echipei”.

Pe de altă parte, nici vicecampioana Ucrainei nu e lipsită de griji înaintea acestei partide. „Serghei Sidorciuk (căpitanul echipei, n. red.) nu s-a antrenat până acum cu echipa. Doar ieri (duminică, n. red.) a fost testat negativ la COVID-19. După o examinare medicală va reveni la antrenamente. E dificil să reintri în echipă după această boală. Săptămâna trecută, şapte jucători s-au vindecat, iar şase dintre ei au jucat cu Inguleţ”, a comentat Lucescu.

Liga Campionilor

Etapa a patra

Programul partidelor:

Astăzi (marţi, 24 noiembrie):

Ora 19.55

Grupa E

FC Krasnodar- FC Sevilla

Rennes - Chelsea

Ora 22.00

Grupa F

Borussia Dortmund - FC Bruges

Lazio - Zenit Sankt Petersburg

Grupa G

Dinamo Kiev - FC Barcelona

Juventus - Ferencvaros

Grupa H

Manchester United - Istanbul Başakşehir

Paris Saint-Germain - RB Leipzig

Mâine (miercuri, 25 noiembrie):

Ora 19.55

Grupa B

Borussia Monchengladbach - Şahtior Doneţk

Grupa C

Olympiakos Pireu - Manchester City 

Ora 22.00

Grupa A

Atletico Madrid - Lokomotiv Moscova

Bayern Munchen - FC Salzburg

Grupa B

Internazionale Milano - Real Madrid

Grupa C

Olympique Marseille - FC Porto

Grupa D

Ajax Amsterdam - FC Midtjylland

Liverpool - Atalanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...