Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 3 august 2021

JO TOKYO 2020 / FOTBAL: Brazilia își va apăra titlul olimpic la fotbal în fața Spaniei

Turneul masculin olimpic de fotbal de la Tokyo a ajuns în faza finală, iar echipele creditate cu prima șansă s-au calificat în meciul în care se va decide câștigătoarea medaliei de aur. Deținătoare a titlului de campioană olimpică, echipa Braziliei va primi replica Spaniei.

În ambele semifinale câștigătoarea a fost decisă la mare luptă. Mai întâi, la Kashima, Brazilia s-a impus cu 4-1 la lovituri de departajare în fața Mexicului după ce rezultatul a rămas alb, 0-0, la capătul celor 120 de minute de joc. Au transformat:  D. Alves,  G. Martinelli, B. Guimaraes și J. Reinier, respectiv E. Aguirre. Au ratat mexicanii J. Vasquez și C. Rodriguez.  

În a doua semifinală, Japonia - Spania, desfășurată la Saitama, a avut nevoie de prelungiri pentru a se desemna câștigătoarea. Ibericii s-au impus prin golul lui Marco Asensio reuşit în minutul 115.

Finala pentru medalia de aur, Spania - Brazilia, se programată sâmbătă, 7 august, la Yokohama, iar meciul pentru medalia de bronz, Japonia - Mexic, se va juca vineri, 6 august, la Saitama.

În turneul feminin de fotbal s-au consemnat următoarele rezultate în semifinale: Canada - SUA 1-0 și Suedia - Australia 1-0. Finala e programată vineri, 6 august, iar meciul pentru locurile 3-4 joi, 5 august. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...