Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 10 august 2021

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Omrani a înscris, dar CFR a pierdut în Elveția

Încheiată la miezul nopții, la Berna, disputa dintre Young Boys și CFR Cluj, din turul 3 preliminar al ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor s-a încheiat cu victoria clară (3-1) a gazdelor. Cum în tur a fost 1-1, elvețienii s-au calificat în Play-Off, acolo unde vor înfrunta pe Ferencvaros Budapesta (2-0 și 0-1 cu Slavia Praga). CFR Cluj își va disputa calificarea în grupele Ligii Europa în compania formației Steaua Roșie Belgrad, eliminată surprinzător din Liga Campionilor de Șerif Tiraspol, campioana Republicii Moldova (1-1 și 0-1).

Campioana României a deschis scorul în minutul 4, când Deac a recuperat un balon în jumătatea gazdelor, de la Aebischer, apoi i-a pasat lui Omrani, care a marcat cu un şut de la 15 metri, din poziţie centrală. 

Elvețienii au reacționat și au întors rezultatul în câteva minute. Mai întâi, Ngamaleu a centrat de pe partea dreaptă şi Siebatcheu, nemarcat, a înscris cu capul din plonjon, de la şase metri (min. 23). Apoi, după nici 120 de secunde, Ngamaleu a încris cu un şut puternic, cu piciorul stâng, de la aproximativ 18 metri (min. 25). Rezultatul final a fost stabilit de Siebatcheu, care, din cădere, a împins mingea în poartă, din interiorul careului mic, după o centrare a lui Elia, de pe partea dreaptă (min. 42).  

În a doua parte a meciului, în minutul 63, Păun a fost eliminat după două cartonaşe galbene, primul fiind arătat pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului, iar al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul centralului. 

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1

Au marcat: Siebatcheu (min. 23, 42), Ngamaleu (min. 25), respectiv Omrani (min. 4)

Young Boys: Faivre - Hefti (Maceiras, 82), Camara, Zesiger, Garcia - Fassnacht, Martins (Sierro, 87), Aebischer (Rieder, 67), Ngamaleu - Elia (Mambimbi, 82), Siebatcheu (Kanga, 88). 

Antrenor: David Wagner

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Manea, Cestor, Bouhenna, Camora - Deac, Fofana (Rodriguez, 46), Sigurjonsson (Alibec, 46), Păun - Omrani (Costache, 77). 

Antrenor: Marius Şumudică

Arbitru: Cuneyt Cakîr (Turcia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...