Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 15 iunie 2021

FOTBAL / EURO 2020: Exilați printre fani. Prezenți la meciul Austria – Macedonia de Nord (3-1), Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu nu și-au găsit loc la tribuna VIP

Câțiva componenți ai „Generației de aur” au vizionat partida din tribuna 1 pe Arena Națională. FR de Fotbal se apără, susținând că UEFA este cea care distribuie invitațiile.

Semnalată de GSP, situația a stârnit un val de critici din partea fanilor naționalei. Și, firește, nici componenții echipei care a atins sferturile de finală la CM 1994 n-au rămas fără reacție. Gheorghe Popescu a declarat că se aştepta să primească alt bilet, la oficială. "În protocolul cu UEFA, s-a acordat o cotă-parte de 700 de bilete Primăriei. Atât! Ulterior, aceste 700 de bilete au fost împărţite, jumătate-jumătate, între Primărie şi Guvern. Şi am cumpărat pentru prieteni din cota Guvernului, toate erau la tribuna a II-a", a declarat Popescu pentru gsp.ro. Și în timp ce Dorinel Munteanu a spus că a fost deranjat de faptul că nu a primit bilet la oficială, Gheorghe Hagi a avut o reacție diplomatică: "N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat".

Coleg cu cei trei, Gabi Balint a reacționat cu mult umor. Acesta a postat pe contul său de Facebook o imagine în care apare alături de Hagi, pe teren, la un meci. Fotografia e însoțită de următorul mesaj: ”Ce mă, vrei statui?! Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1”.

Chestionată de gsp.ro, FRF a dat următoarea explicație: "Federaţia Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, şi a primit bilete de categoria I. Preţul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziţie la meciurile organizate de UEFA.  În privinţa locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deţinut locuri în acest sector. UEFA a avut invitaţi proprii, străini şi români, printre care conducerea FRF (preşedinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) şi managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la Bucureşti.  Totodată, este util de ştiut că UEFA are un alt criteriu de împărţire a locurilor în tribune, diferit de sistemul Tribuna I, Tribuna II şi Peluze. Cele 3 categorii UEFA sunt: Categoria 1 – central, între cele două careuri de 16 m, pe ambele părţi ale stadionului. Categoria 2 – colţurile terenului. Categoria 3 – peluze".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...