Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 5 februarie 2021

FOTBAL / ROMÂNIA: Denis Haruţ se va transfera la FCSB

Patron al echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime a declarat că fundaşul Denis Haruţ (21 de ani) va fi transferat la FCSB. Jucătorul a negociat trecerea la gruparea bucureșteană în această iarnă, însă s-a răzgândit în ultimul moment.

Oficialul clubului moldav a declarat la la ProX: "Cred că de data aceasta se face transferul. Copilul înţeleg că a văzut noul contract şi că îl va semna. Eu am rămas în condiţiile vechi, cu mici schimbări, dar nesemnificative la nivel de preţ. Sunt condiţiile pe care le-am acceptat acum două, trei săptămâni şi cred că de data acaesta va semna Haruţ. Am rămas cu 20 de procente (n.red. - dintr-un posibil viitor transfer). Consider că Denis nu are o marjă de creştere mai mare la Botoşani decât are acum. Eu l-aş mai ţine un an la Botoşani şi aş lua un milion şi jumătate, pe când FCSB-ul îl poate vinde în doi ani cu cinci milioane şi aş mai câştiga încă un milion", a declarat Iftime, care a adăugat că suma de transfer este de aproxiamtiv 700.000 de euro.

Haruț a refuzat în urmă cu câteva săptămâni transferul la FCSB, deoarece clubul bucureştean i-a propus să semneze două contracte, unul pe cinci ani şi altul, în prelungirea primului, pe doi ani.

Născut în 25 februarie 1999, Denis Haruţ a fost format la ACS Poli Timişoara pentru care a disputat 16 meciuri în ediția 2017/2018. Achiziţionat de FC Botoşani în vara anului 2019 a bifat 51 de partide pentru această grupare, izbutind și un gol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...