Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 4 februarie 2021

FOTBAL / ITALIA: Strănepotul lui Benito Mussolini a semnat cu Lazio Roma

Strănepot al liderului fascist italian Benito Mussolini, Romano Floriani Mussolini (18 ani) a semnat un contract de fotbalist profesionist cu Lazi Roma. Acesta este fiul lui Mauro Floriani şi al Alessandrei Mussolini, fostă deputată europeană, actriță și manechin.

Potrivit antrenorului Mauro Bianchessi, de la echipa U18 a lui Lazio, tânărul fundaș mai are nevoie de pregătire. "Este un băiat umil, care nu s-a plâns niciodată, nici măcar când nu a jucat timp de doi ani. Pare promiţător, dar cred că încă nu este pregătit şi mai trebuie să progreseze pentru a deveni un adevărat jucător", a declarat Bianchessi pentru Sky Sports Italia.

Chestionată asupra promovării fiului său, Alessandra Mussolini a refuzat să comenteze. ”E un subiect pe care prefer să nu-l ating. Fiul meu nu vrea nici un fel de interferență în viața sau în treburile sale”, a spus nepoata lui Benito Mussolini pentru The Laziali. Văr al acestuia, Caio Giulio Cesare Mussolini a declarat, în schimb: „Ca fan al lui Lazio, sper că Romano va fi foarte bun și va avea o carieră lungă și strălucitoare”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...