Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 17 februarie 2021

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: PSG a surclasat pe Barcelona, Liverpool câștigă în deplasarea cu Leipzig

Primele două partide din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal s-au încheiat cu victoria oaspeților. Paris Saint-Germain s-a impus cu 4-1 (1-1), pe Camp Nou, cu FC Barcelona, iar Liverpool a câștigat cu 2-0 (0-0), la Budapesta, în fața lui Leipzig. Meciurile s-au disputat fără spectatori din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Lipsită de Neymar Jr și Di Maria, PSG a reușit un meci foarte bun pe stadionul Barcelonei, acolo unde era umilită în 2017 (1-6). Campioana Franței a reușit să treacă și peste un start mai slab de meci, unul în care catalanii au deschis scorul prin Messi dintr-un penalty (min. 27). Eroul finalistei ultimei ediții a Ligii Campionilor a fost Mbappe, care a izbutit o triplă (min. 32, 65 şi 85). Francezul este primul jucător care înscrie trei goluri într-un meci cu Barcelona în faza eliminatorie a Ligii Campionilor. Cel de-al 4-lea meci a fost reușit de Kean (min. 70).

PSG este cea de-a doua echipă franceză care izbutește să câștige pe Camp Nou în cupele europene intercluburi după Metz, care s-a impus cu 4-1 în 1984, în „16”-imile Cupei Cupelor. 

În celălalt meci de marţi, 16 februarie, Liverpool nu a întâmpinat mari probleme în a trece de Leipzig prin golurile marcate de Salah (min. 53) şi Mane (min. 58).

Partidele retur se vor disputa în 10 martie. Astăzi (miercuri, 17 februarie), la ora 22.00, sunt programate întâlnirile Sevilla FC - Borussia Dortmund și FC Porto - Juventus Torino.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...