Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 26 decembrie 2020

GIMNASTICĂ: Sandra Izbaşa a fost cerută de soţie în ziua de Crăciun

Campioană olimpică și europeană la gimnastică, Sandra Izbaşa a fost cerută de soţie chiar în ziua de Crăciun.  Fosta sportivă i-a  spus "Da" lui Răzvan Bănică, actor şi nepot al lui Ştefan Bănică Jr. Cei doi au o relaţie din acest an.

Sandra a făcut anunțul într-o postare pe Facebook: "DA !" Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică ! Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1".

Născută în 18 iunie 1990, la București, Sandra Izbașa este ultima gimnastă din România care a cucerit titlul olimpic. S-a întâmplat la Londra, în 2012, când sportiva legitimată la Steaua a ocupat locul 1 la sărituri. În total, Izbașa a cucerit 4 medalii la JO (2 de aur și tot atâtea de bronz), 3 la CM (1 de argint, 2 de bronz) și 12 la CE (7 de aur, 4 de argint, 1 de bronz). După retragerea din activitate, în mai 2013, ea a fost înaintată la gradul de locotenent prin ordin al ministrului Apărării Naționale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...