Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 11 martie 2021

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Liverpool a pus capăt seriei de eșecuri, impunându-se din nou în fața lui Leipzig

Cu o serie de șase eșecuri pe teren propriu, care a făcut-o să coboare pe locul 8 în Premier League, FC Liverpool a abordat cu prudență returul cu Leipzig din optimile de finală ale ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor. Evoluând la Budapesta, pe Puskas Arena,  „cormoranii” s-au impus cu același scor ca în tur (2-0), însă succesul s-a conturat pe final de meci. 

Victoria lui Liverpool a fost meritată, germanii nereușind să amenințe cu adevărat poarta lui Alisson deși au fost superiori la posesie (60%). Golurile englezilor au fost marcate de Salah (min. 71) şi Mane (min. 74). Cu această ocazie, la Liverpool a fost titularizat Fabinho, ceea ce nu s-a mai întâmplat din septembrie trecut.
Firește că acest succes l-a bucurat pe Jürgen Klopp, care a spus după meci: ”Am avut numeroase ocazii. Ocazii enorme în prima parte din care nu am marcat. Ceea ce băieții au reușit cu adevărat a fost să împiedice pe Leipzig să arate că poate fi bună. Ne-am apărat foarte bine”. Antrenorul german a subliniat că formația sa a uitat ceea ce se întâmplă în Premier League.  

Liga Campionilor - optimi de finală
Marţi, 9 martie
Juventus - FC Porto 3-2 (în tur 1-2)
Borussia Dortmund - FC Sevilla 2-2 (în  tur 3-2)
Miercuri, 10 martie
Liverpool - Leipzig 2-0 (în tur 2-0)
Paris Saint-Germain - FC Barcelona 1-1 (în tur 4-1)
Marţi, 16 martie
Manchester City - Borussia Monchengladbach (în tur 2-0)
Real Madrid - Atalanta (în tur 1-0)
Miercuri, 17 martie
Chelsea  - Atletico (în tur 1-0)
Bayern Munchen - Lazio (în tur 4-1)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...