Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 4 martie 2021

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Astra Giurgiu merg în semifinale

La o zi după Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Astra Giurgiu au acces în semifinalele ediției 2020/2021 a Cupei României la fotbal. Gorjenii s-au impus cu 3-1 la Cluj, în fața lui „U”, iar giurgiuveni au câștigat cu 3-0 meciul cu Petrolul, disputat la Ploiești. Mâine (joi, 4 martie), e programată ultima partidă din această fază a competiției, Dunărea Călărași - FC Dinamo. 

Un meci foarte spectaculos s-a desfășurat pe Cluj Arena. ”U” a condus cu 1-0, prin golul marcat de Golan, în minutul 1. După pauză, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a revenit spectaculos  și s-a impus prin golurile înscrise de Tegle (min. 69 - penalty) şi Paraschiv (min. 77, 86). În mimnutul 74, de la Universitatea Cluj a fost eliminat Luchin.

În cealaltă confruntare a zilei, Astra Giurgiu s-a impus fără mari probleme (3-0) în fața Petrolului. Golurile au fost marcate de Merloi (min. 51), Krpic (min. 61 - penalty) şi Wuthrich (min. 81). În minutul 86, gazdele au ratat un penalty prin Vajushi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...