Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 23 ianuarie 2021

FOTBAL / ROMÂNIA: Steliano Filip a semnat cu FC Dinamo

FC Dinamo a anunţat că Steliano Filip (26 de ani) a re-venit la gruparea bucureşteană. Fundașul a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2023. El a evoluat ul-tima oară la Larissa, în prima ligă a campionatului din Grecia. 7 va fi numărul oficial de joc al lui Steliano Filip la Dinamo. 

Filip s-a întors după trei ani la Dinamo, clubul la care a terminat junioratul şi a cunoscut performanţa pe plan intern, cucerind două trofee în tricoul alb-roşu, Su-percupa României (2012) şi Cupa Ligii (2017).

Iată câteva repere din cariera acestuia prezentate de FC Dinamo:  

15 meciuri are Steliano Filip pentru Larissa în acest se-zon competiţional, toate în campionatul Greciei. A jucat patru etape, integralist, în această lună.

153 de partide, 6 goluri şi 10 pase decisive a adunat Ste-liano Filip la Dinamo în toate competiţiile, Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii şi Europa League.

27 de ani va împlini Steliano Filip peste câteva luni, pe 15 mai.

7 este numărul echipelor din cariera lui Steliano Filip: Banatul Timişoara, FC Baia Mare, Dinamo Bucureşti, Hajduk Split (Croaţia), Dunărea Călăraşi, Viitorul Con-stanţa şi Larissa (Grecia).

7 selecţii are Steliano Filip pentru prima reprezentativă a României, debut pe 17 noiembrie 2015, Italia vs Româ-nia 2-2.

A jucat în carieră pentru loturile naţionale U17, U19 şi U21.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...