Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 ianuarie 2021

FOTBAL / CUPA ITALIEI: Lukaku și Ibrahimovic s-au înjurat ca la ușa cortului

Confruntarea dintre Inter Milano și AC Milan, din sferturile de finală ale Cupei Italiei, a fost marcată și de un conflict izbucnit între Romelu Lukaku şi Zlatan Ibrahimovic.  Suedezul l-a insultat pe belgian, iar acesta i-a replicat cu o înjurătură...

Incidentul s-a produs pe finalul primei reprize, moment în care cei doi au fost pe punctul de a se lua la bătaie. Potrivit Football Italia şi tuttomercatoweb.com, Ibrahimovici i-a spus lui Lukaku: „Go do your voodoo shit, you little donkey”  („Du-te la ritualurile tale voodoo de rahat, măgărușule!”). Iar Lukaku a ripostat folosind cuvinte injurioase: “F*** you and your wife, you want to speak about my mother?”(„Ești o târfă, să te f... pe tine și pe nevasta-ta!”... Ambii jucători au primit cartonaşe galbene după acest conflict.

Chestionat pe tema acestui conflict, Ciprian Tătăruțanu a declarat după meciul câștigat de Inter Milano (2-1): “Astfel de lucruri se întâmplă. Nu este prima dată când este o ciocnire între doi jucători. Nu am auzit ce au spus”.

Reacții au avut și cei doi antrenori. ”Sunt adulți și vaccinați. Nu știu ce și-au spus, însă astfel de lucruri se mai întâmplă”, a spus Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, care a adăugat: “Ce a spus Ibrahimovici în vestiar? Şi-a cerut scuze, ca un mare campion care este. Nu era uşor să continuăm la acelaşi nivel fără un om”, a spus Pioli.

De partea cealaltă, Antonio Conte a negat că ar cunoaște ce și-au spus cei doi rivali: „Ibra are această răutate a câștigătorului. Mă bucur că Romelu se enervează din când în când”.

Inter s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei prin golurile lui Lukaku (min. 71 - penalty) şi Eriksen (min. 90+7) dintr-o lovitură liberă, în timp ce pentru AC Milan a marcat Ibrahimovic (min. 31). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...