Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 ianuarie 2021

FOTBAL / CUPA ITALIEI: Tătărușanu, evoluție remarcată la derby-ul cu Inter Milano

Titularizat în poarta lui AC Milan la meciul cu Inter Milano (1-2) din sferturile de finală ale Cupei Italiei, Ciprian Tătărușanu (34 de ani) a avut o evoluție remarcată de presa italiană. Fostul internațional român a primit golurile din faze fixe.

După confruntare, Tătărușanu a mărturisit că este într-o formă bună:  “Am grijă de mine, astfel că, dacă nu voi suferi vreo accidentare, sper să mai joc cinci sau şase ani. Sunt profesionist. Mă antrenez în fiecare zi ca să fiu pregătit atunci când mi se cere să joc”, a spus Tătăruşanu la RAI Sport, potrivit Football Italia.

Referitor la disputa cu Inter Milano, goalkeeper-ul a declarat: “Ne-am luptat de la început până la sfârşit. A fost un meci foarte bun. Din nefericire al doilea cartonaş galben al lui Ibra a schimbat meciul. Am încercat să menţinem rezultatul la 1-1, dar un gol frumos pe final ne-a făcut să pierdem meciul”.

AC Milan a condus datorită golului marcat de Ibrahimovici în minutul 31. În minutul 58, suedezul a fost eliminat. Inter s-a impus prin golurile lui Lukaku (min. 71 - penalty) şi Eriksen (min. 90+7) dintr-o lovitură liberă.

Celelalte meciuri din sferturile de finală ale Cupei Italiei se dispută astăzi (Atalanta - Lazio și Juventus - SPAL) și mâine (Napoli - Spezia). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...