Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 6 septembrie 2021

FOTBAL / PRELIMINARII CM 2022: Italia a preluat recordul de meciuri la rând fără înfrângere

Campioană europeană vara trecută, echipa de fotbal a Italiei a remizat (0-0), duminică, 5 septembrie, în Elveţia, într-o partidă care a contat pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022 şi a devenit reprezentativa cu cele mai multe meciuri fără înfrângere din istorie, 36 (27 de victorii şi nouă rezultate de egalitate).

Precedentul record, 35 de partide fără eşec, a fost deţinut de Spania, care a înregistrat această performanţă între 2006 şi 2009. Ultima înfrângere a italienilor a fost acum trei ani, (0-1), cu Portugalia.

Pentru campioana europeană en titre este al doilea meci fără victorie, după ce a remizat (1-1) şi cu Bulgaria, joi, pe teren propriu, în aceleaşi preliminarii. În meciul de la Basel, Jorginho (Italia) a ratat un penalty, în minutul 53.

Cu toate că ocupă locul 1 în clasamentul grupei, cu 11 puncte din 15 posibile, echipa antrenată de Roberto Mancini este în pericol să piradă şefia Grupei C a preliminariilor. Pe locurile următoare se află Elveţia, cu 7 puncte din 9 posibile, Bulgaria (5 din 15), Irlanda de Nord (4 din 9) şi Lituania (0 din 12).

Italia va susține următorul meci în 8 septembrie, de la ora 21.45, pe teren propriu, cu Lituania. La aceeași oră se va disputa întâlnirea dintre Irlanda de Nord și Elveția. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...