Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 25 iulie 2020

TENIS: USTA a anunţat protocolul sanitar pentru US Open

Federația Americană de Tenis (USTA) a anunţat protocolul sanitar pentru US Open, turneu pe care îl organizează în perioada 31 august – 13 septembrie. Conform acestuia, jucătorii vor putea fi însoţiţi de trei persoane din staff-ul lor. 
De asemenea, s-a precizat că participanții nu vor fi cazaţi la hotelul aeroportului JFK, așa cum se estima inițial. Au fost desemnate hotelurile Long Island Marriott şi The Garden City, ambele situate la aproximativ 30 de minute de baza de la Flushing Meadows unde se desfășoară turneul.
Organizatorii au precizat că jucătorii și persoanele din anturajul lor vor fi testaţi la sosirea la hotel. Al doilea test va fi făcut după 48 de ore. Apoi se vor face şi alte teste în săptămâna dinaintea startului competiţiei. Sportivilor li se va lua temperatura zilnic. De asemenea, ei nu vor putea pleca înainte să primească o confirmare că nu sunt infectaţi. Și vor fi obligați să completeze un formular în care să semnaleze orice simptom care ar putea fi legat de coronavirus.
Toţi participanţii la turneu, inclusiv persoanele oficiale trebuie să poarte măşti în permanență, cu excepţia antrenamentelor şi meciurilor, şi să respecte distanţarea socială.
Anunțul USTA survine la puțin timp după ce organizatorii turneului ATP de la Washington au anulat ediția din acest an din cauza situaţiei sanitare din SUA. Ceea ce a făcut să apară îndoieli cu privire la desfășurarea US Open. 
Simona Halep a anunțat că dacă se vor menține aceste restricții impuse de criza sanitară nu va participa la ediția din acest an a turneului de mare șlem care se organizează la New York. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...