Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 27 iulie 2020

HOCHEI PE GHEAȚĂ / NHL: Echipele au sosit în Edmonton și Toronto

Ediția 2019/2020 a Ligii Profesioniste Nord-Americane de Hochei (NHL) va debuta sâmbătă, 1 august, direct cu Play-Off-ul. Echipele participante au sosit în noapte de duminică spre luni în orașele canadiene Edmonton și Toronto. Meciurile se vor disputa cu porțile închise în contextul pandemiei de COVID-19.
S-a decis ca finalul sezonului regular, întrerupt în 12 martie, să fie anulat, Astfel că întrecerea din NHL va fi reluată direct din Play-Off. În acest sens, numărul echipelor participante a fost mărit de la 16 la 24. 
Debutul în competiție se va da la 48 de ore după startul din NBA, care va avea loc la Orlando. Meciurile se vor disputa la Toronto, pentru Conferința Est, și la Edmonton, pentru Vest. În fiecare vor evolua câte douăsprezece formații. Primele patru clasate în fiecare vor disputa un turneu de clasament pentru a se stabili capii de serie din primul tur. Următoarele opt clasate vor juca un baraj în sistem „cel mai bun în cinci meciuri”, în modul următor: locul 5 - locul 12, locul 6 - locul 11, locul 7 - locul 10, locul 8 - locul 9. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...