Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 24 iulie 2020

TENIS: Turneele ATP și WTA din China din acest an au fost anulate

Așa cum se prefigura zilele trecute, în contextul în care China a decis să nu mai găzduiască nicio competiție sportivă internațională anul acesta, toate turneele ATP și WTA programate acolo au fost anulate. Președinte al circuitului feminin de tenis, Steve Simon a declarat: „Noi respectăm această decizie și sperăm să revenim în China anul viitor”. 
În calendarul provizoriu WTA pe 2020 figurau şapte turnee în China, toate fiind anulate acum: China Open (Beijing, 12-18 octombrie), Dongfeng Motor Wuhan Open (19-25 octombrie), Jiangxi Open (19-25 octombrie), Zhengzhou Open (26 octombrie - 1 noiembrie), Shiseido WTA Finals Shenzhen (9-15 noiembrie), Hengqin Life WTA Elite Trophy Zhuhai (16-22 noiembrie), Guangzhou Open (23-29 noiembrie). 
Cu aceeași problemă swe confruntă și circuitul masculin. „De la începutul pandemiei, atitudinea noastră a fost să urmărim deciziile luate pe plan local. Noi respectăm decizia guvernului chinez de a face ce este mai bine pentru țară în contextul mondial actual, care este unul fără precedent”, a comentat și șeful ATP, Andrea Gaudenzi. 
La masculin au fost anulate patru turnee: Zhuhai (28 septembrie - 4 octombrie), Chengdu (28 septembrie - 4 octombrie), Beijing (5-11 octombrie) și Shanghai (12-18 octombrie). 
Este de amintit că și turneele din America de Nord sunt în pericol de a nu se mai disputa. Organizatorii întrecerii de la Washington au decis, de altfel, să anuleze ediția din acest an. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...