Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 24 iulie 2020

FOTBAL / ANGLIA: Jordan Henderson a fost desemnat fotbalistul anului 2019/2020

Căpitan al echipei de fotbal Liverpool FC, campioană a Angliei, Jordan Henderson (30 de ani) a fost desemnat fotbalistul anului 2019/2020 în Premier League de către Asociaţia Jurnaliştilor de Fotbal din Anglia (FWA). 
Mijlocașul a postat următorul mesaj după ce a aflat vestea: „Sunt atât  de recunoscător pentru asta încât nu pot accepta doar pentru mine acest titlu. Colegii mei au fost incredibili și îl merită la fel ca mine”. 
Printre nominalizaţii pentru acest premiu s-au numărat Virgil Van Dijk şi Sadio Mane (ambii de la Liverpool FC), Kevin De Bruyne (Manchester City) și Marcus Rashford (Manchester United), care au completat Top 5, dar şi Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, de asemenea colegi cu Henderson la Liverpool. Jordan Henderson a primit peste un sfert din totalul voturilor.
Anul trecut, premiul i-a revenit lui Raheem Sterling.
În 10 iulie, Liverpool FC a anunțat că mijlocașul va absenta din cauza unei accidentări la genunchi până la finalul acestei ediții de campionat. Autor al unui gol în meciul cu Brighton (3-1), Henderson a ieşit mai apoi de pe teren şchiopătând. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...