Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 24 iulie 2020

FORMULA 1: În acest an nu se va organiza o cursă pe circuitul de la Hockenheim

În contextul în care numeroase curse de Formula 1 au fost anulate anul acesta, directorul circuitului de la Hockenheim a anunțat că acolo nu se va organiza niciun mare premiu anul acesta. S-a dorit desfășurarea unei etape cu spectatori, însă în Landul Baden-Wurttemberg evenimentele cu public nu se pot desfășura până în octombrie. 
Director al circuitului de la Hockenheim (Germania), Jorn Teske a declarat: „Am discutat mult timp cu Formula 1 și, la final, ei au decis să nu organizeze o cursă la noi. Toate eforturile noastre n-au servit la nimic, dar aceasta este viața. Atunci când am demarat discuțiile, s-a pus problema de a organiza un Grand Prix cu porțile închise. Dar procesul a avansat și a apărut posibilitatea de a avea public la Hockenheim. Formula 1 își dorește să fie spectatori la cursele organizate în Europa, din septembrie. Nu știu dacă așa ceva va fi posibil, dar noi aveam sfaturi și directive pe care nu le putem modifica”.  
În acest moment, ediția 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1 cuprinde 10 etape, ultima fiind programată în 27 septembrie, la Soci (Rusia). Se dorește ca acest calendar să fie mărit prin adăugarea altor curse la toamnă. 
Programată să înceapă în martie, în Australia, ediția 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1 a fost serios afectată de pandemia de coronavirus. Până acum, au fost amânate sau anulate douăsprezece din cele 22 de etape ale acestei ediții a Campionatului Mondial de Formula 1.
La 2 iunie, FIA a prezentat calendarul primelor opt curse de Formula 1 din sezonul 2020, care vor avea loc în Europa, Campionatul Mondial urmând a avea startul în Austria, la Spielberg, în 5 iulie:
5 iulie - Austria (Spielberg)
12 iulie - Austria (Spielberg)
19 iulie - Ungaria (Budapesta)
2 august - Marea Britanie (Silverstone)
9 august - Marea Britanie (Silverstone)
16 august - Spania (Barcelona)
30 august - Belgia (Spa Francorchamps)
6 septembrie - Italia (Monza)
13 septembrie - Toscana (Mugello)
27 septembrie - Rusia (Soci)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...