Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 19 iulie 2020

MOTORSPORT: Simone Tempestini a câștigat și Raliul Perla Harghitei Tess


Cu 9 din 11 probe câștigate, Simone Tempestini  s-a impus în Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total. Pilotul român de origine italiană a bifat astfel a doua victorie consecutivă în Campionatul Național de Raliuri Betano. Campion național en-titre la juniori, Norbert Maior a furnizat marea surpriză a întrecerii, obținând un spectaculos loc 4 la general pe un Peugeot 208 R2.
Pe site-ul fras se precizează că „sosit la start din postura de lider după victoria de la Raliul Argeșului, Tempestini, cu Sergiu Itu în dreapta, a avut parte de emoții în startul rundei din Brașov și Harghita. A venit pe 2 pe prima probă specială, urcarea din Poiana Brașov, Dan Gîrtofan, favoritul local, fiind mai rapid cu 60 de sutimi. Cvadruplul campion național absolut și-a revenit rapid și s-a impus în 9 din celelalte probe rămase, singura sincopă fiind PS6 Crăciunel, care i-a revenit lui Alexandru Pițigoi (Porsche 911 GT3 CUP). Acesta din urmă, aflat în luptâ pentru un loc pe podium la open, a abandonat cu două probe înainte de final, când s-a răsturnat”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...