Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 25 iulie 2020

FOTBAL / SPANIA: Alte 12 cazuri de contaminare cu coronavirus la Fuenlabrada!

Grupare care activează în a doua ligă spaniolă, Fuenlabrada a anunţat, astăzi (sâmbătă, 25 iulie), alte 12 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel că numărul persoanelor contaminate la această echipă a ajuns la 28. Iar meciul cu Deportivo, din 20 iulie, a fost amânat din nou.
Lotul lui Fuenlabrada se află în carantină în La Coruna. „Patru noi cazuri sunt la Madrid şi nu au avut niciun contact de la meciul cu Elche, din 17 iulie. Alte opt cazuri au fost negative din 18 mai, iar după 8 zile deşi sunt izolate în camerele lor în ultimele şase zile, astăzi au fost din nou testate pozitiv", a precizat clubul.
Programat în 20 iulie), în etapa cu numărul 38, ultima, din a doua ligă spaniolă la fotbal, meciul dintre Deportivo La Coruna şi Fuenlabrada a fost amânat din cauza noului coronavirus. Celelalte partide ale rundei s-au desfășurat, ceea ce a ridicat unele semne de întrebare în contextul în care Deportivo lupta pentru evitarea retrogradării, iar Fuenlabrada viza clasarea în zona care permite participarea în barajul de promovare în LaLiga. 
Dacă se va impune în meciul cu La Coruna, Fuenlabrada (60p), aflată pe locul 8, ar putea urca în zona echipelor ce vor participa la barajul pentru promovare. În clasament, Huesca (70 puncte) și Cadiz (69p), ocupantele primelor două locuri în LaLiga2, au promovat. Pe locurile 3-6, cele care permit participarea în baraj, se află acum Zaragoza (65p), Almeria (64p), Girona (63p) și Elche (61p). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...