Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 25 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Gică Hagi pledează în continuare pentru o primă ligă cu 18 echipe

După meciul câștigat cu 4-1 de Viitorul, în fața lui Chindia Târgoviște, Gică Hagi a precizat că pentru România sistemul cu 18 echipe este ideal. Totodată, a declarat că va fi nevoit să-i dea drumul lui Gabi Iancu să plece pe câteva sute de mii.
Managerul tehnic al constănțenilor a spus: „E ideal. Pentru România e ideal. Suntem o ţară care avem 20 de milioane. Cele mai mari performanţe s-au făcut cu 18 echipe. Țara asta are judeţe importante, de tradiţie.   Echipe de tradiţie, mari.  Aşa că acolo trebuie să mergem. Cu cât suntem mai puţini, cu atât suntem mai săraci”. 
Hagi a spus că „dacă vrem să avem un fotbal foarte bun, trebuie să avem buget de 20-26 de milioane.  Cum au vecinii noştri. Că au început să ne cumpere jucători. Noi concurăm cu cei de lângă noi, nu cu cei din vest. Până să ajungem la cei din vest, trebuie să-i batem pe ăştia de lângă noi, care deja ne bat. Și nu e un lucru care ne pică bine.  Cine e român şi cine ţine cu România şi cine vrea să devenim competitivi”.
Pe de altă parte, Hagi s-a referit la situația lui Gabi Iancu: „Ce-i fac acum? Daţi-mi voi răspunsul. Vine Iancu la mine. Are ofertă, ce fac? Îl las. N-am ce să fac. Chiar dacă e foarte mică şi va fi foarte mică. Există variante, bineînţeles, că se interesează pentru el, că dacă e cel mai bun? Şi cel mai bun ... Să vedeţi la ce preţ pleacă Iancu. Câteva sute de mii, care e nimic. Golgheterul campionatului României, dar ce să fac? Şi eu vreau să am alea, să-l ţin pe Iancu 5 ani, să-i dau 200.000, 300.000 salariu, să joace la noi în continuare, dar de unde?”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...