Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 25 iulie 2020

FOTBAL / FRANȚA: Fotbaliști infectați cu COVID-19 la FC Nantes și Guingamp

Două formații de fotbal din Franța se confruntă cu cazuri de jucători infectați cu noul coronavirus. În acestă situație se află Marcus Coco, legitimat la FC Nantes, și un fotbalist de la Guingamp al cărui nume nu a fost dezvăluit.
Clasată pe locul 13 în ediția 2019/2020 a Ligue 1, FC Nantes a anunţat, astăzi (vineri, 24 iulie), că a înregistrat trei cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care unul este fotbalistul Marcus Coco. Ceilalţi doi sunt un membru al staff-ului tehnic şi unul al staff-ului administrativ. Cele trei persoane testate pozitiv sunt asimptomatice.
FC Nantes are programat sâmbătă, 25 iulie, un meci de pregătire cu Anderlecht, la Bruxelles. Pentru acesta au făcut deplasarea în Belgia doar jucătorii cu rezultat negativ la testele pentru coronavirus. 
Pe de altă parte, un component al echipei franceze Guingamp, din liga secundă, a fost testat pozitiv cu coronavirus, notează Ouest-France. Alături de acesta, se află în izolare pentru 14 zile şi un preparator fizic al clubului, cu care s-a pregătit în ultima perioadă fotbalistul. „Noi am respectat toate regulile în aşa măsură încât Agenţia Regională pentru Sănătate consideră că preparatorul nu reprezintă un contact”, a declarat preşedintele grupării, Bertrand Desplat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...