Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 25 iulie 2020

FOTBAL / SCOȚIA: St. Mirren și-a anulat amicalul cu St. Johnstone din cauza COVID-19

Echipa scoţiană St. Mirren a anunţat că se confruntă cu câteva cazuri de coronavirus în staff-ul său tehnic. Din acest motiv, meciul de pregătire cu St. Johnstone, programat mâine (sâmbătă, 25 iulie), a fost anulat.
Pe site-ul grupării s-a precizat: „Anunţăm că în urma testelor s-a descoperit că membri ai stafului nostru tehnic au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. Am contactat imediat autorităţile sanitare, iar liga scoţiană şi federaţia au fost de asemenea informate. Niciun jucător nu a fost testat pozitiv şi luăm toate măsurile de precauţie posibile pentru a ne asigura că virusul nu se va propaga”. Potrivit site-ului bbc.com, ar fi vorba despre şapte membri ai staff-ului.
Pe de altă parte, în contextul pandemiei, în Scoția s-a decis ca echipele să facă testele pentru depistarea noului coronavirus de două ori pe săptămână, nu o singură dată cum s-a procedat începând din data de 8 iulie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...